Aktuális

Habony Árpádra megtévesztésig hasonlító, magát Habony Árpádnak kiadó férfit láttak balhézni a Fröccsterasz nevű szórakozóhelyen

Útszéli stílusban ordítozott, két alkalmazott és az üzletvezető kirúgatásával fenyegetőzött egy férfi pénteken, este, Budapesten, a Fröccsterasz nevű szórakozóhelyen. Egy fiatal pár szerint, akik az esetről beszámoltak a Pesti Riportnak, a botrányosan viselkedő személyben Habony Árpádot, az Orbán-kormány kommunikációs háttéremberét ismerték fel, aki állítólag nem is titkolta kilétét, az egyik alkalmazottnak azt kiabálta: „Tudod, ki vagyok én? Habony Árpád!” A Fröccsteraszt üzemeltető társaság ügyvezetője közölte: sem a személyzet, sem a biztonsági cég nem jelentett semmilyen rendkívüli eseményt.

Lehet, hogy a klónja cirkuszolt?

Pénteken, este, a Fröccsterasz nevű szórakozóhelyen botrányos jelenetek játszódtak le. A Pesti Riportot informáló fiatal pár egy férfi a pultnál útszéli hangnemben ordítozott, miután az egyik alkalmazott rászólt, amiért olyan helyen állt, ahol csak a személyzet tagjai tartózkodhatnak, a vendégek nem. A férfi ocsmány szavakat kiabálva szidalmazta az őt figyelmeztető alkalmazottat, majd egy másikat is, aki csitítani próbálta. „Kirúgatlak benneteket és a főnökötöket is!” - fenyegetőzött a vita hevében.

„A balhézó férfiben Habony Árpádot ismertük fel. Az esetlegesen felmerülő kétséget egyébként saját maga oszlatta el, amikor az egyik alkalmazottnak azt kiabálta: Tudod, ki vagyok én? Habony Árpád! Meg fogod jegyezni a nevem!” - elevenítette fel a történteket a portált informáló fiatal pár.

A Pesti Riport megkereste a Fröccsterasz Kft. ügyvezetőjét.

Sem a biztonsági szolgálat, sem saját alkalmazottaink nem jelentettek semmilyen rendkívüli eseményt a péntekről szombatra virradó éjszaka a Fröccsterasz rendezvényével kapcsolatban. A levelükben említett eseményről nem tudunk.” - írta levelében Ondrusek Péter.

A Fröccsterasz Kft. a STU-SZA Kft. érdekeltségébe tartozik, utóbbi vállalkozás tulajdonosa Varga Lajos, a Fidesz kedvenc biztonsági cége, a VALTON-SEC Zrt. részvényese.