Aktuális

Ismét magyar kamionosra támadtak a munkanélküli „agysebészek”, ezúttal az EU fővárosának közelében

Újabb magyar kamionost támadtak meg az „ártatlan” migránsok, ezúttal Brüsszel közelében. Toldi Tamás úgy nyilatkozott, nem biztos, hogy képes lesz újra kamionba ülni.

Láncfűrészel és Molotov-koktéllal stoppolnak az „értelmiségi” vadak

A sofőr éppen a pihenőjét töltötte egy benzinkúton, amikor arra ébredt fel, hogy bevándorlók vannak a fülkéjében. Szerencsére nem sérült meg, a Híradónak azonban azt mondta, azóta is retteg, nem biztos, hogy valaha újra kamionba tud majd ülni.

„Hajnali kettő óra, fél három között arra lettem figyelmes, hogy mozog a fülke. Ekkor felnéztem, ugye be voltam függönyözve, a baloldali ajtón jött fel egy ember. Meglátta, hogy felébredtem, az arcán döbbenetet láttam, hogy én felébredtem, ebből gondolom, hogy befújtak valami gázt valamelyik ajtón, altatógázt, elordítottam magam németül, hogy was spazir hier, meg mondtam neki hogy raus, tehát menjen ki” - részletezte a kamionos.

Ezután az „új európai” megindult a férfi felé; ekkor már annyira közel volt, hogy a kamionos mellkason tudta rúgni, mire a betolakodó (szó szerint) kiesett a fülkéből. Ekkor Toldi Tamás még nem menekült meg, ugyanis mint kiderült, a migránsok erőfölényben voltak.

„Felültem az ágyon, ekkor láttam, hogy a jobboldali ajtó is nyitva van. Tehát hárman voltak. A baloldali ajtónál felmászott az utolsó ember, a jobb kezében egy 20 centis késsel. Nem tudom, (...) megállította volna-e a szúrást, de tény és való, hogy szúrt felém” - mesélte feldúltan a férfi.

Toldi Tamás látta, hogy csak nehezen menekülhet az életveszélyes helyzetből, ezért odadobta nekik az övtáskáját és a telefonját. A munkanélküli „agysebészek” ekkor távoztak.

„Mindenki retteg. Mi azért nem járunk tengerpartokra, mert tudjuk és halljuk, mennyi migráns és bevándorló van, és sajnos azt vesszük észre, hogy egyre jobban terjed, és most mindenki találgatja, hogy akkor veszünk gázspray-t. Nem hiszem, hogy nekünk kéne így védekezni, szerintem mi, akik dolgozunk, és a társadalmat szolgáljuk, annyi biztonságunk legyen már, tudjunk pihenni - zárta szavait Toldi Tamás.