Aktuális

Tana Mongeau barátja udvarol a magyar modellnek

Egy év után, tavaly szakított Szick Petra a bolgár tehetségkutató győztesével, Tihomir Mitovval, majd arról szóltak a hírek, hogy - nem sokkal a szakítás után - összeszűrte a levet a F3-as pilótával, Matheus Iorióval.

Fél év elteltével, idén tavasszal attól volt hangos a média, hogy Taylor Jones angol énekes „csapta a szelet” a fiatal szépségnek, miközben hazánkba látogatott.

Most viszont, bővült a kör egy új taggal. Ugyanis Tana Mongeau, Bella Thorne exbarátnőjének barátja, a fiatal youtuber Gavin Caci szemelte ki magának a magyar szépségkiràlynőt. Nem telt sok időbe, mire a rajongók észrevették, hogy néhány hete a fiatalok bekövették egymást az egyik közösségi oldalon.

Ma a viszont Petra egy érdekes képet posztolt a srác nevével. A képet itt tudjátok megnézni: www.instagram.com/petraszickofficial

Megkeresésünkre Petra a következőt válaszolta:

„Nagyon közel járnak az emberek az igazsághoz. Gavinnel egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg, majd nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Ez pár hete történt, de azóta nem telt el úgy nap, hogy ne beszéltünk volna. Nyilván korai lenne még bármit is mondani, viszont amit biztos, hogy hamarosan személyesen is találkozni fogunk, mivel februárban Los Angelesbe repülök.”

Talán egy új szerelem van kibontakozóban?