Aktuális

Lóval közösült egy aberrált szír „férfi” Németországban

A német rendőrség letartóztatott egy 23 éves szíriai migránst, aki „megerőszakolt egy pónilovat” egy berlini állatkertben. Az „aktust” több látogató is végignézte, gyermekek is voltak a közelben. Az incidens november 3-án, pénteken történt, Berlinben, a Görlitzer Parkban. A szíriai betolakodót azt követően tartóztatták le, hogy a bűncselekménynek több látogató is szemtanúja volt, akik így fotókat készítettek, majd ezeket átadták a hatóságoknak.

A lóval közösülő aberrált „férfit” egy gondozó vette észre, aki kisgyermekkel látogatott az állatkertbe.

Az egyik sokkos állapotban lévő anya a Berliner Morgenpostnak nyilatkozott a történtekről.

„A bébiszitterünk a Görlitzer Parkban tartózkodott a fiunkkal, amikor meglátták, hogy a férfi szexuális aktust folytat az egyik pónilóval” - mondta, hozzátéve, hogy azonnal értesítették a park személyzetét, de soha többet nem akar beszélni a történtekről, annyira sokkolta az eset.

Az állatkert egy alkalmazottja a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a bébiszitter fotókat is készített a lóval közösülő migránsról. A szíriai, amikor észrevette, hogy többen is nézik, lemászott a lóról és egy közeli parkba menekült, ahol megpróbált elrejtőzni. A parkőrök azonban a fotók alapján megtalálták a migránst, és átadták a rendőröknek.

A berlini rendőrség közlése szerint a szíriai ellen állatkínzás és közerkölcs sértése miatt fognak vádat emelni, akár három év börtönbüntetést is kaphat.

(Fotó: illusztráció)